Alteracție violentă între șapte români din Olanda. Trei persoane au fost rănite

Altercație între români în Olanda. Trei persoane au fost rănite duminică dimineață, fiind înjunghiate în timpul unui scandal la KAFRA Housing, în Waalwijk. „Dama de companie, șoferul și românii”, titrează site-ul broadcasterului olandez regional Omroep Brabant.

În clădirea în care a avut loc altercația locuiesc în principal muncitori migranți. Serviciile de urgență au răspuns în masă pentru a oferi asistență. Ofițerii nu au putut afla exact ce s-a întâmplat, dar s-ar putea să fi fost o ceartă între o damă de companie, șoferul ei, clienții și alți rezidenți ai complexului.

Poliția a fost alertată în jurul orei șase, dis-de-dimineață. Un total de unsprezece mașini de poliție, trei ambulanțe, o ambulanță aeriană, o dubă de arestare a poliției și un agent cu câinele său au venit la locul în care a avut loc scandalul.

La sosirea polițiștilor, aceștia au găsit mai multe persoane rănite. Într-una dintre camere au arestat o femeie care avea lângă ea mai multe cuțite.

În cele din urmă, şapte români au fost arestaţi: patru bărbaţi şi trei femei. Dintre cei șapte, trei au fost răniți și au fost duși la spital. Unul dintre ei a trebuit să rămână internat. Ceilalți șase suspecți au fost reținuți și poliția va investiga cazul.

Tot mai mulți români migrează spre Olanda în căutarea unui loc de muncă.

Vezi mai multe detalii